Inici
Any de canvis
2014-01-13
Any de canvis
La intensitat dels últims anys com a col•legues provoquen sovint que el temps compartit sembli només un instant, però la realitat és que han estat més de vuit anys com a formació amb la que hem aconseguit pràcticament tots els objectius que ens vam proposar a l’inici del camí. El principal d’ells va ser sempre el de gaudir i inspirar-nos junts com a banda. Però el temps fa canviar les persones i sobretot allò que volen explicar, així com el mitjà per expressar-ho.
Albatros muta com sempre ho ha fet. No hi ha paraules per expressar el què suposa aquest canvi, ja que no sabem que ens depararà el futur, però en canvi sabem què ens ha aportat el passat junt amb en Marc Gonzàlez i en Marc Mateu (Red Pèrill), sense cap mena de dubte la millor etapa de la banda, que ens deixa per sempre tres discos plens d’ànima i esforç, l’últim dels quals veurà la llum en els pròxims mesos.
Així doncs, només ens queda desitjar als nostres amics tota la sort del món en els seus nous projectes i començar a treballar dur en el que ha de ser el futur de la banda.