Inici
Fins aquí hem arribat
2014-07-15
Fins aquí hem arribat
En totes les entrevistes que hem contestant durant aquest anys, sempre hi ha hagut un comú denominador, una pregunta recurrent amb una resposta idèntica:
-Les nostres cançons són el resultat de molt d’esforç i treball al local d’assaig a partir de petits esborranys-.
Sempre hem explicat que aquests esborranys mai haurien arribat a convertir-se en el que finalment són si no hagués estat per l’aportació de cada un dels membres de la banda. L’engranatge funcionava perquè tots ens movíem al uníson. Cadascú aportava el millor d’ell mateix. Cadascú donava una part essencial i impossible de ser aportada pels demés.

Se’ns ha fet massa estrany haver d’explicar això a nous components per a la banda. Se’ns ha fet massa estrany veure com algú intentava expressar el que un altre havia sentit. Se’ns ha fet massa estrany mirar al nostre voltant i notar una absència, notar que no estàvem sencers. Així doncs, hem pres la decisió de deixar la banda en el seu millor moment.

Encara ens queda la presentació del nostre últim disc, pel qual els cinc ho donarem tot, tal i com sempre hem fet. Serà la millor manera de posar el gran ocell en formol. La millor fórmula perquè es mantingui sempre en l’estat on més alt va volar i més fort ha sigut. És així com volem recordar-lo.

Estem contents de poder mirar enrere i veure els reptes superats. Tot i tenir ales, una i altra vegada vam haver de buscar les portes a la gàbia. Avui ens sentim satisfets per haver-les trobat sempre, junts, tots cinc.

El nostre gran èxit ha estat particular, estem orgullosos del treball fet aquests anys, orgullosos del què hem après junts i sobretot de poder dir que seguim sent amics.

Esperem que gaudiu del nostre nou disc com a banda i dels nostres futurs projectes allà a on es trobin, esperant-nos pacients a que hi arribem.

Albatros.